صفحه اصلی / «حسین فریدون» به زندان معرفی شد

«حسین فریدون» به زندان معرفی شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در مناظرات انتخاباتی برخی از کاندیداها مسائلی را در مورد رئیس‌جمهور و تخلفات برادر وی – حسین فریدون – مطرح کردند، آیا پرونده‌ای در این خصوص بوده است، گفت: در این خصوص چندین نوبت تحقیق شد و از افرادی که مرتبط با موضوع هستند، تحقیق به عمل آمد که برخی بازداشت و برخی بیرون هستند.
وی افزود: برای وی دیروز قرار صادر شده و چون این قرار وثیقه است و تامین نشده، وی به زندان معرفی شده است که اگر این قرار وثیقه را تامین کند آزاد می شود.
محسنی اژه‌ای تاکید کرد که قرار صادره، قرار بازداشت موقت نیست.
وی در پاسخ به سئوال همان خبرنگار مبنی بر اینکه میزان وثیقه چه اندازه است؟ گفت: آن را ندیده‌ام، اما می‌دانم قرار با وثیقه است.
سخنگوی قوه قضاییه همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص پرونده حسین فریدون، اظهار کرد: این پرونده در خصوص مسائل مالی است، اما معوقات بانکی نیست.

همچنین مطالعه کنید:

گره بازار لوازم یدکی خودرو؛ کمبود کالا یا اختلال در توزیع؟

به گزارش کسب و کار نیوز، بررسی همزمان این بازارها امکان شناسایی و تشخیص زودهنگام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.