صفحه اصلی / استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده

استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده

به گزارش کسب و کار نیوز به  نقل از ایلنا، رسول دیناروند با بیان این مطلب گفت: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد، تنها شرکت‌های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده های سوسیس و کالباس خود به کارببرند.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.

همچنین مطالعه کنید:

صدور دسته چک با ثبت اطلاعات در سامانه ملی املاک و اسکان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.