به گزارش کسب و کار نیوز- اردشیر شهرکی در شورای کشاورزی افزود: بابرداشت انبه سبز ازباغات انبه شهرهای جنوبی سیستان وبلوچستان ،کارگاه های تولید ترشی انبه دراین شهرستانهارونق خوبی به خود گرفته است.
وی اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت انبه ازاواخرفروردین تا اردیبهشت ماه سالجاری ۱۲هزار تن انبه سبز از باغهای استان برداشت شده است.
شهرکی افزود: ۱۳هزار و۴۰۰ تن انبه سبز و رسیده از ۹۷۳ هکتار باغ های باروراستان تاپایان فصل برداشت انبه درمردادماه سالجاری برداشت شود.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه ۹۰ درصد از انبههای برداشت شده در استان سبز ونارس است، بیان کرد: شهرستانهای چابهار،سرباز،نیکشهر،قصرقندوکنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستان وبلوچستان است.
وی خاطرنشان کرد: تولیدانواع ترشی ، با پوست، بدون پوست و هسته دار، روغنی، سرکهای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی در استان سیستان وبلوچستان است که ازبازار پسندی و مرغوبیت خوبی برخورداراست بطوریکه بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان صادر میشود.
شهرکی تصریح کرد: برداشت انبه رسیده و تازه خوری از خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد.
انتهای پیام