سه شنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / اسلایدر / تکمیل طرح‌های حیاتی در اولویت قرار گرفت/معطل ماندن ۴۰ ساله برخی پروژه‌ها
تکمیل طرح‌های حیاتی در اولویت قرار گرفت/معطل ماندن ۴۰ ساله برخی پروژه‌ها

تکمیل طرح‌های حیاتی در اولویت قرار گرفت/معطل ماندن ۴۰ ساله برخی پروژه‌ها

کسب و کار نیوز- رئیس امور حمل‌ونقل و عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه برخی پروژه‌های عمرانی به دلیل ضعف در پیش بینی منابع حدود چهار دهه معطل مانده‌اند، گفت: تمرکز دولت بر مدیریت منابع محدود و تکمیل پروژه‌های زیرساختی حیاتی، گامی مهم در رسیدن به توسعه پایدار و تحقق اهداف ملی است.

به گزارش کسب و کار نیوز، سعید جغتایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا یکی از معضلات بزرگ کشور را تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام خواند که برخی از آنها بیش از چهار دهه معطل مانده‌اند.

وی اظهارداشت: بیش از ۳۰ تا ۴۰ سال پروژه‌های ناتمام داریم که به دلیل ضعف در پیش‌بینی منابع مالی به این وضعیت رسیده‌اند. اگر با همین روند ادامه دهیم، نیاز به دهه‌ها زمان داریم تا این پروژه‌ها تکمیل شوند.

جغتایی ادامه داد: دولت با تصمیم به اولویت‌بندی، تمرکز خود را بر رفع مشکلات طرح‌هایی گذاشته است که بیشترین تأثیر را بر توسعه‌ کشور دارند.

وی به تشریح راهبردهای کلیدی دولت پرداخت و اعلام کرد: ارائه وعده‌هایی که قابلیت تحقق عملی داشته باشند، تخصیص منابع مالی به پروژه‌هایی که بیشترین اثرگذاری را بر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور دارند و تمرکز دولت بر مدیریت منابع محدود و تکمیل پروژه‌های زیرساختی حیاتی، گامی مهم در رسیدن به توسعه پایدار و تحقق اهداف ملی است.

رئیس امور حمل‌ونقل و عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه خاطر نشان کرد: این رویکرد نشان‌دهنده درک دولت از ضرورت توجه به پروژه‌هایی است که پاسخگوی نیازهای واقعی مردم باشند.

تکمیل طرح‌های حیاتی در اولویت قرار گرفت/ معطل ماندن ۴۰ ساله برخی پروژه‌ها

تمرکز دولت بر تکمیل پروژه‌های زیربنایی و توسعه شهری

رئیس امور حمل‌ونقل و عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور، از برنامه‌های هدفمند دولت برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی و توسعه شهری خبر داد و افزود: دولت با توجه به محدودیت منابع مالی، رویکرد اولویت‌دهی به پروژه‌های اثرگذار را در دستور کار قرار داده است تا از طریق مدیریت دقیق منابع، مسیر توسعه ملی و منطقه‌ای را دنبال و تقویت کند.

وی یادآور شد: دولت به‌منظور ساماندهی منابع محدود، پروژه‌های زیرساختی مانند آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها، راه‌های اصلی، پروژه‌های ریلی، فرودگاه‌ها و بنادر را براساس معیار اثرگذاری و میزان پیشرفت آنها اولویت‌بندی کرده است.

جغتایی اظهار کرد: در شرایطی که منابع مالی محدود است، باید پروژه‌هایی انتخاب شوند که بیشترین اثرگذاری را بر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور داشته باشند. این رویکرد باعث می‌شود بتوانیم با سرعت بیشتری به تکمیل پروژه‌های مهم بپردازیم.

رئیس امور حمل‌ونقل و عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: بعضی پروژه‌های کم‌اهمیت‌تر به حالت تعلیق درآمده‌اند تا منابع به پروژه‌هایی اختصاص یابد که از نظر ملی و منطقه‌ای اولویت بیشتری دارند.

 

نهضت ملی مسکن؛ گامی در جهت تأمین مسکن پایدار

وی یکی از حوزه‌های اصلی تمرکز دولت را طرح نهضت ملی مسکن برشمرد و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح براساس برنامه هفتم توسعه، جزو تکالیف قانونی دولت است.

جغتایی با بیان اینکه اجرای این طرح همچنان در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: ما تمرکز ویژه‌ای بر پروژه‌هایی داشته‌ایم که مراحل ابتدایی ساخت خود را طی کرده و مردم سهم خود را پرداخت کرده‌اند. منابع محدود دولتی و تسهیلات بانکی به‌طور عمده به این پروژه‌ها اختصاص یافته است تا زیرساخت‌های ضروری آنها تکمیل شود.

همچنین مطالعه کنید:

بازار واردکننده گرانی است، نه عامل آن/قیمت مواد اولیه بالاست

به گزارش کسب و کار نیوز ، این روزها که در حال گذران روزهای نه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.