صفحه اصلی / اقتصادی / اقتصاد کلان / بخشنامه “تعیین وضعیت سربازی برای پرداخت وام فرزندآوری” متوقف شد
بخشنامه “تعیین وضعیت سربازی برای پرداخت وام فرزندآوری” متوقف شد

با دستور رییس کل بانک مرکزی

بخشنامه “تعیین وضعیت سربازی برای پرداخت وام فرزندآوری” متوقف شد

در پی ابلاغ بخشنامه اخیر مبنی بر مشروط بودن ارائه تسهیلات فرزند آوری به افراد ذکور به استعلام وضعیت مشمولین از سازمان نظام وظیفه (حسب بند (ب) ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی)، رئیس کل بانک مرکزی دستور داد ضمن توقف اجرای بخشنامه مذکور، هماهنگی لازم با سازمان نظام وظیفه عمومی به منظور تسهیل در پرداخت وام یادشده به متقاضیان صورت گیرد.


به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، بر این اساس، مقرر شد تا با قید تسریع موضوع در کمیسیون های تخصصی بانک مرکزی بررسی شده و پس از هماهنگی لازم با سازمان نظام وظیفه، بخشنامه اصلاحی، جهت اجرا به شبکه بانکی ابلاغ شود.

گفتنی است پیش از این و از سال ۱۳۹۵ بر اساس هماهنگی های بعمل آمده بین بانک مرکزی و سازمان وظیفه عمومی، پرداخت تسهیلات ازدواج و بیماری های خاص از مفاد ماده ۱۰ قانون خدمت وظیفه عمومی مستثنی شده بودند.

همچنین مطالعه کنید:

تورم نقطه‌به‌نقطه خدمات به ۵۸ درصد رسید/افزایش تورم فصلی خدمات

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز ، در بهار ۱۴۰۵، تورم فصلی بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.