چهارشنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / هزاران آلبانیایی با درخواست استعفای دولت تظاهرات کردند
هزاران آلبانیایی با درخواست استعفای دولت تظاهرات کردند

هزاران آلبانیایی با درخواست استعفای دولت تظاهرات کردند

حامیان اپوزیسیون آلبانی با برپایی تظاهراتی علیه دولت، به فساد و ارتباط آن با جرایم سازمان‌یافته اعتراض کردند.

تظاهرات آلبانی

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، هزاران تن از حامیان حزب راست میانه دموکراتیک تحت کنترل اپوزیسیون آلبانی امروز شنبه مقابل دفتر ادی راما، نخست‌وزیر سوسیالیست کشورشان تجمع کرده و خواستار استعفای او شدند.

اپوزیسیون آلبانی که قانونگذاران آن کرسی‌های خودشان را در پارلمان رها کردند، از مذاکره با ادی راما امتناع کرده و خواستار تشکیل کابینه‌ای بدون حضور او برای آماده‌سازی انتخابات زودهنگام شدند.

اتحادیه اروپا و آمریکا به اپوزیسیون آلبانی نسبت به استفاده تا تحریک خشونت هشدار داده و خواستار گفت‌وگوی آنها با دولت شده‌اند. راهپیمایی‌های اخیر به خشونت کشیده شده و پلیس بارها گاز اشک‌آور شلیک کرده است. آلبانی به دریافت تاییدیه اتحادیه اروپا در ماه ژوئن و آغاز مذاکرات عضویت امید بسته است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

شوک بیمه در خلیج فارس/نبض تورم جهان در دست ایران

به گزارش کسب و کار نیوز ، در حالی که بازارهای جهانی با دلهره تحولات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.