صفحه اصلی / اقتصادی / اقتصاد کلان / حذف مالیات بر درآمد تجدید ارزیابی داراییها
حذف مالیات بر درآمد تجدید ارزیابی داراییها

اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم به مجلس ارسال شد

حذف مالیات بر درآمد تجدید ارزیابی داراییها

بر اساس لایحه اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم، افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی داراییها اشخاص حقوقی مشمول مالیات بر درامد نخواهد بود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از تسنیم، بر اساس لایحه اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم، افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی داراییها اشخاص حقوقی مشمول مالیات بر درامد نخواهد بود.
بر اساس اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم که به پیشنهاد وزارت اقتصاد در هیئت دولت به تصویب و از سوی رئیس جمهور به مجلس ارائه شده است، شرکت ها می توانند دارایی های خود را تجدید ارزیابی کنند. به این ترتیب افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی داراییها اشخاص حقوقی با رعایت استاندارهای حسابداری ملی یا استاندارهای بین المللی گزارشگری مالی مشمول مالیات بر درامد نخواهد بود.

در متن لایحه بحثی در خصوص اینکه طی ۵ سال اخیر افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی نداده باشند یا مشمول ماده ۱۴۱ بوده باشند دیده نمی شود.

گفتنی است؛ این لایحه به شرط عدم اصلاح توسط مجلس و تصویب به همین شکل، شامل تمام شرکتها می شود.

همچنین مطالعه کنید:

هزینه پنهان استخراج از جیب مردم برداشته می شود/برق دزدی برای رمزارز/هر ماینر به اندازه ۱۲ مشترک خانگی برق مصرف می‌کند

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.