صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / فلسطین پرونده “خان الاحمر” را به شورای امنیت می‌برد
فلسطین پرونده “خان الاحمر” را به شورای امنیت می‌برد

فلسطین پرونده “خان الاحمر” را به شورای امنیت می‌برد

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که به دنبال درخواست از شورای امنیت سازمان ملل برای برگزاری نشستی فوری در رابطه با تصمیم رژیم صهیونیستی مبنی بر تخریب روستای خان الاحمر است.

تخریب روستای خان الاحمر

به گزارش کسب و کار نیوز، ریاض مالکی، وزیر خارجه فلسطین در گفت‌وگو با رادیو فلسطین اظهار داشت که در صورت ممانعت آمریکا از تصویب قطعنامه شورای امنیت در این باره، این موضوع را در مجمع عمومی سازمان ملل ارائه می‌کنند.

مالکی گفت: ما این پرونده را در شورای حقوق بشر و نهادهای بین‌المللی دیگر نیز مطرح خواهیم کرد.

دادگاه عالی رژیم صهیونیستی چهارشنبه حکم تخریب روستای خان الاحمر در کرانه باختری اشغالی را صادر کرد.

این درحالی است که حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی با واکنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی زیادی همراه بوده است.

این روستا از این جهت که قدس شرقی را به کرانه باختری متصل می‌کند از اهمیت بالایی برخوردار است و درحال حاضر حدود ۲۰۰ تن در این روستا ساکن هستند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

۱۰۰ روز جنگ با ایران بر اقتصاد جهانی چه تاثیری داشت؟/افزایش تورم جهانی با تداوم جنگ/ادامه نگرانی‌ها در مورد قیمت نفت

به گزارش کسب و کار نیوز ، مذاکرات میان ایالات متحده و ایران با بن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.