صفحه اصلی / استان ها / کاهش بیش از ۲۰درصدی برداشت گردو درنیشابور
برداشت گردو

کاهش بیش از ۲۰درصدی برداشت گردو درنیشابور

کسب و کار نیوز : برداشت گردو در نیشابور بیش از ۲۰درصد کاهش یافت.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما, مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: برداشت گردو از باغات این شهرستان با ۲۳درصد کاهش در مقایسه با پارسال به ۳۰۰تن رسید.

محمدعلی فرهمندراد سطح زیر کشت گردو در نیشابور را ۳۴۰هکتار اعلام کرد که ۳۰۰هکتار از این سطح بارور است.

وی افزود: به علت بروز سرمای دیر رس بهاره و سرمازدگی در پاره ای از مناطق سطح زیرکشت گردو حدود ۱۰هکتار کاهش یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: میانگین تولید گردو در هر هکتار باغ بارور یک تن و درآمد حاصل از این مقدار تولید برای باغداران نیشابور بیش از ۱۵هزار میلیارد ریال است.

فرهمندراد افزود: ارقام گردوی شهرستان نیشابور بیشتر محلی و مهمترین آفت آن کرم خراط است.

وی گفت: رعایت اصول به زراعی داخل باغ شامل تغذیه، آبیاری، هرس و ازبین بردن شاخه های آلوده از مهمترین راه‌های جلوگیری از پیشرفت و گسترش آفت کرم خراط است.

در شهرستان نیشابور۹۱هزار و ۵۰۸هکتار زمین زیر کشت محصولات کشاورزی است که از این سطوح ۷۶نوع محصول کشاورزی تولید می شود.

نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم خراسان رضوی را دارد.

همچنین مطالعه کنید:

Vitamin B intake

مصرف ویتامین B و خطر شکستگی لگن

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، ویتامین‌ها برای سلامت عمومی بدن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *