به گزارش کسب و کار نیوز، حجت علیاکبرنژاد گفت: از ابتدای فروردین تاکنون بیش از ۱۲ میلیون جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شد که با این میزان جوجه ریزی حدود ۲۲ هزار تن گوشت مرغ وارد بازار میشود.
وی با بیان اینکه این میزان گوشت مرغ نیاز استان را در ماه مبارک رمضان تامین می کند افزود: علاوه بر این در صورت نیاز مرغ منجمد موجود در سردخانهها هم وارد بازار خواهد شد.
علیاکبرنژاد با اشاره به اینکه در ۷۵۶ واحد مرغداری صنعتی فعال گیلان، سالانه ۸۶ میلیون قطعه جوجه ریزی میشود، گفت: ۱۵۵ هزار تن گوشت مرغ در این واحدها تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان، تصریح کرد: ۷۵ هزار تن مرغ تولیدی گیلان در استان مصرف و ۸۰ هزار تن دیگر به استانهای دیگر صادر میشود.
انتهای پیام