سید منتظر شبر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در خوزستان با توجه به اینکه محل تجمع سیل زدگان در اردوگاهها است، گفت: به همین دلیل متناسب با جمعیت حاضر در اردوگاهها برای کودکان مهدکودک ایجاد کردیم.
به گفته وی در حال حاضر حدود ۳۰ مهد در اردوگاههای اسکان سیل زدگان مشغول فعالیت هستند و اگرچه در مقطعی تعداد مهدهای سیار بیشتر بود، اما با توجه به کاهش سطح آب رودهای دز و کرخه و جمع شدن تعدادی از اردوگاهها، تعدادی از این مهدهای کودک نیز جمع آوری شدند.
سرپرست دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه همچنان در هر ۳ استان حضور داریم و مهدهای سیار بهزیستی برقرار است، اظهار کرد: امیدواریم با کم شدن سیل این مهدهای سیار نیز جمع شود و ما نیز توانمان را روی بازسازی مهدهای کودک مناطق آسیب دیده بگذاریم.
شبر با بیان اینکه توجه برخی نیازها برای مردم کمتر جا افتاده است، تصریح کرد: به عبارت دیگر مردم بیشتر به نیازهای تغذیهای سیل زدگان توجه دارند، درحالیکه اسباب بازی تأمین کننده تغذیه روح این بچه هاست. حمایتهای روانی همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده به طوریکه آسیبهای ناشی از سیل باید مورد توجه قرار بگیرد. برای دولت هم مهم است که این آسیبها را به حداقل برساند.
وی ادامه داد: اما برای برخی هنوز جا نیفتاده است و فکر میکنند توزیع و تهیه اسباب بازی برای کودکان چندان مهم نیست درحالی که تهیه عروسک، مداد رنگی و… در بلند مدت بر روی کودکان و کمتر شدن آلام روحی آنها مؤثر خواهد بود.
انتهای پیام