چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / استان ها / سیستان و بلوچستان / ‌توجه به گردشگری شهری و روستایی در گام دوم انقلاب
‌توجه به گردشگری شهری و روستایی در گام دوم انقلاب

معاون عمرانی وزیر کشور بیان کرد؛

‌توجه به گردشگری شهری و روستایی در گام دوم انقلاب

‌معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بازدید از مجموعه شهرسوخته در جاده زابل به زاهدان گفت: جاذبه های گردشگری استان سیستان و بلوچستان، که برخی از آنها نظیر مجموعه شهرسوخته در نوع خود منحصر بفرد است، داری ظرفیت های مناسبی برای ایجاد جهش و تحول در عرصه های مدیریت شهری و روستایی این استان در گام دوم است‌.

گردشگری شهری و روستایی

‌به گزارش کسب و کار نیوز- ‌مهدی جمالی نژاد در حاشیه بازدید از مجموعه شهر سوخته و موزه آن سخن می گفت، افزود: شهر سوخته جاذبه ای منحصر به فرد برای بازدید گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی و تاریخ ایران و جهان می باشد و معماری آن که نشان دهنده قدمت شهرنشینی و تمدن در سیستان و بلوچستان است، قابلیت بالایی برای جذب گردشگر و دانشجویان و پژوهشگران دارد.

وی با اشاره به وجود سواحل زیبای استان سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر توجه ویژه به توسعه زیرساختهای گردشگری شهری و روستایی عنوان کرد: عموم شهرها و روستاهای کشور دارای ظرفیت ویژه ای در جذب گردشگر هستند که می تواند برای آنها درآمد و ثروت و اشتغال ایجاد نماید و در این عرصه جایگاه شهرداری ها و دهیاری ها بویژه با توجه به ساختار غیر دولتی آنها برای ایجاد و تقویت این زیرساختها با اهمیت است.

جمالی نژاد تصریح کرد: گردشگری شهری و روستایی در گام دوم انقلاب و برای حرکت شهرداری‌ها و دهیاریها در مسیر پیشرفت و توسعه کشور موضوعی حیاتی است که باید به آن توجه و اهتمام خاص داشته باشند چرا که بهره گیری از این ظرفیت در کنار میدان دادن به ایده های جدید و خلاقانه می تواند به عنوان یکی از شاخص های ایجاد درآمد پایدار و از محورهای اصلی توسعه و پیشرفت محسوب شود.

وی همچنین با مقایسه جاذبه های گردشگری استان سیستان و بلوچستان با کشور مالزی اظهار کرد: ظرفیت گردشگری استان و جاذبه های به جا مانده از سده های گذشته بیش از کشور مالزی است، لیکن آن کشور اهتمام خاصی به بهره گیری از این ظرفیت داشته و توانسته نظر جمع کثیری از گردشگران را به سوی خود جلب کند و این در حالی است که جاذبه های گردشگری این استان می‌تواند جذابیت زیادی برای گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.

جمالی نژاد در ادامه از پروژه های عمرانی در حال اجرای چاه ژزف و چاه نیمه چهارم که نقش مهمی در تامین منابع پایدار آب برای منطقه سیستان را خواهند داشت، بازدید کرد.

وی همچنین از منطقه گردشگری قلعه نو زهک و کانال در دست احداث فیدر۲ که نقش بسزایی در کنترل روان آب های منطقه و تغذیه چاه های نیمه دارند و از پروژه های مدیریت شهری شهر زهک بازدید کرد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, داوود شاقوزایی با بیان اینکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.