به گزارش کسب و کار نیوز، متن پیام پیروز حناچی، شهردار تهران به مناسبت افتتاحیه پنجمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی که توسط سکینه اشرفی، معاون شهردار قرائت شد، به شرح زیر است:
«سرکار خانم فاطمه شاهین، شهردار محترم غازیآنتپ
شهرداران محترم
همکاران عزیز
خانم ها و آقایان
برای من مایه افتخار و سربلندی است که امروز به نیابت از جناب آقای دکتر پیروز حناچی، شهردار کاردان تهران، در جمع شما همکاران خوبم از شهرهای آسیایی هستم و پیام ایشان را خدمتتان میخوانم:
خوشحالم از اینکه شهر تهران در شکل گیری و تداوم فعالیت های مجمع شهرداران آسیایی نقش منحصر به فردی داشته است. به نوبه خودم از همکاران خوبم در مجمع شهرداران آسیایی به ویژه شهرداران محترم استانبول، بانکوک، هایکو و غازیآنتپ و دبیرکل محترم به واسطه زحمات میزبانی و برگزاری اجلاس های دوم تا پنجم و نیز حمایت های بیدریغ آنان از ایده همگرایی و همکاری شهرداران و شهرهای آسیایی، تشکر و قدردانی میکنم.
آسیا پهناورترین، پرجمعیتترین، کهنترین و متنوعترین قاره جهان است و در حوزههای راهبردی طبیعی، تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علم و فناوری دارای تنوع و جایگاه ویژهای است. در این بخش از جهان که سرنوشت مشترک ما آسیایی ها بر روی آن رقم می خورد، تنوع اقلیم، جغرافیا، اقوام، ادیان و مذاهب، زبان ها، فرهنگ ها و شیوه های زیست در حد اعلای خود است که با خود فرصتهای بی شماری را به همراه دارد. آسیای امروز در تولید منابع، فعالیت ها و محصولات اقتصادی، به عنوان نیروی پیشبرنده جهان عمل می کند.
مجمع شهرداران آسیایی که با ایده نوآورانه مدیریت شهری تهران و با حمایت و همراهی جمع کثیری از شهرداران و مدیران شهری آسیایی در سال ۲۰۰۸ در تهران شکل گرفته است، با آرمان آسیا برای شهروندان، همگرایی برای زندگی بهتر، یک شبکه همکاری فنی و تخصصی بین شهرها، شهروندان، شهرداران، مدیران و متخصصان شهری آسیایی است که برای ارتقای همگرایی و انسجام بیشتر شهرها و شهروندان آسیایی و ساختن شهرهایی بهتر و زندگی باکیفیتتر برای شهروندان تلاش می کند.
این مجمع هماکنون فرصتی را فراهم ساخته است که مدیران و اندیشمندان شهری آسیایی با همتایان خود در شهر زیبای غازیآنتپ به تعامل و تبادل رویکردها، اندیشه ها، دانش و تجارب مدیریت شهری بپردازند. در حقیقت شهرهای آسیایی به جهت موقعیت جغرافیایی شان در طول تاریخ همواره در کانون تعاملات اقتصادی، علمی و فرهنگی و جریان های مبادلهای جهانی قرار داشته اند و از دوران تمدن های باستان تاکنون، به مثابه گرهها و حلقههای پیوند دهنده تعاملات تمدنی و دستاوردهای بشری، تجارب ارزنده فرهنگ، تمدن، اقتصاد وشیوههای زیست را متواضعانه در اختیار همدیگر قرار داده اند و از یکدیگر درسها آموخته اند.
شهرداران محترم
ما نیز لازم است تلاش هایمان را بیش از هر زمان دیگر، به تامین نیازها و انتظارات حیاتی شهروندان متمرکز کنیم. تردیدی ندارم که ایفای مسئولیت مشترک شهرداران و مدیران شهری و محلی که مهمترین آن تدارک و تجهیز هوشمندانه و تابآورانه شهرها و نظام های مدیریت آنها برای تأمین خواسته های شهروندان است، بیش از هر زمان دیگری به دوری از تنش و منازعه و زمینهسازی برای گفتوگو و تبادل تجارب و اندیشهها بستگی دارد.
مسئولیت ما مدیران شهری و محلی بیش از هر زمان دیگری در تاریخ، در حال افزایش است. ما با همکاری هم و البته با حمایت دولتهای مرکزی و ملی، میتوانیم به رفع ناعدالتیها و نابسامانیها در شهرهایمان کمک کنیم. ما مدیران شهری در ده سال گذشته، مسیری طولانی را برای همکاری و همگرایی پیمودهایم و امروز باید صبورتر و شجاعتر از هر زمان دیگری به شیوهای نوآورانه و هوشمندانه در ایجاد شهرهای ایمن و زیستپذیر و جوامعی تابآور، مسئولیتپذیر و مشارکتجو با دیدگاهی توانمندساز و امیدآفرین قدم برداریم.
در این مسیر باید تجربیات مشترک خود را پاس بداریم و از تفاوتهایمان به عنوان نقطه قوت بهره بگیریم. این مسیر در جامعهای با حضور قومیتهای مختلف و با حضور متکثرتر زنان هموار شده و فضای مدیریتی را نیز متعادلتر مدیریت میکند.
دوستان گرامی
مدیریت کلانشهر تهران با تکیه بر عناصر و مولفههای قوی فرهنگی و اجتماعی و مبتنی بر شرایط بومی و محلی خود، تجارب خوبی در مسیر زیستپذیری و ارتقای شاخص های کیفیت زندگی شهروندان به دست آورده که آنها را صمیمانه و فروتنانه در اختیار شهرهای عضو این شبکه در چارچوب همگرایی و همکاری آسیایی قرار می دهد و بسیار علاقه مند است از تجارب و دستاوردهای سازنده شهرهای آسیایی بهرهبرداری کند.
بار دیگر ضمن ابراز خوشحالی از اینکه در کنار هم هستیم و با هم برای آرمان والای شهرهای بهتر و زندگی بهتر تلاش می کنیم، برای همه شما و شهروندان خوب شهرهایتان، سلامتی، رفاه و پیشرفت آرزو می کنم.
در پناه خدا، شاد وسربلند باشید.»
انتهای پیام