صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / نیمه تاریک وزنه‌برداری در جارتکا/ پوشاندن اوتی‌ها با روکش طلا
نیمه تاریک وزنه‌برداری در جارتکا/ پوشاندن اوتی‌ها با روکش طلا

بررسی عملکرد پولادمردان ایران در بازی‌های آسیایی

نیمه تاریک وزنه‌برداری در جارتکا/ پوشاندن اوتی‌ها با روکش طلا

وزنه برداری ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ چهار مدال گرفت اما در مقابل چهار وزنه‌بردار اوتی هم داشت. موضوعی که به نظر می‌رسد نباید در سایه مدال‌ها، نادیده گرفته شود.

کیانوش رستمی

به گزارش کسب و کار نیوز اعلام کرد با توجه به وضعیت رکوردهایش چندان موافق اعزام او نیست. در نهایت هم اولین نماینده ایران بدون ثبت رکورد با بازی ها وداع کرد.

بعد از عسگری، همه نگاه ها به علی مکوندی بود تا بتواند رکورد خوبی را به ثبت برساند و اولین مدال را برای ایران دشت کند اما مکوندی هم دقیقا راه عسگری پیش گرفت در کمال ناباوری در همان یک ضرب اوت کرد تا تعداد اوتی اهای ایران به عدد ۲ برسد.

شاهکار سهراب در روز اوت کیانوش

کیانوش رستمی شروع خوبی در وزن جدید خود نداشت و با اوت شدن، بازی ها را ترک کرد. همین موضوع باعث شد تمام انتقادات به سمت علی مرادی روانه شود که به این وزنه بردار اجازه داده بود همچنان راه تنها تمرین کردن را در پیش بگیرد و حتی با وجود اوت شدنش در رکوردگیری بازهم او را در ترکیب تیم ملی قرار داده بود.

در شرایطی که رستمی روز خوبی را در بازی های آسیایی پشت سر نگذاشت، سهراب مرادی توانست هم قهرمان شود و هم رکورد ۱۹ ساله یک ضرب جهان را بشکند و در اوج موفقیت از دسته ۹۴ به ۹۶ کیلوگرم کوچ کند. هر چند که در دوضرب هم شاید انتظار بود سهراب کار خارق العاده ای انجام دهد که نشد.

رویای برباد رفته براری و قناعت قهرمان جهان

پیش از آغاز بازی های آسیایی، محمدرضا براری بسیار به عملکرد خودش و علی هاشمی در دسته ۱۰۵ کیلوگرم امیدوار بود و عنوان کرد مدال طلا و نقره بین خودش و هاشمی تقسیم می شود اما برخلاف انتظارات تنها یک برنز حاصل حضور دو نماینده ایران در دسته ۱۰۵ کیلوگرم بود.

براری در همان یک ضرب اوت کرد تا رویای مدالش خیلی زود به ویران شود. روسلان نورالدینوف قهرمان المپیک ۲۰۱۶ در همان ابتدا نشان داد باید مدال طلا را باید برایش کنار گذاشت و علی هاشمی باید برای نقره بجنگد اما او هم در رقابت با وزنه بردار عراق برای کسب مدال نقره نتوانست خوب عمل کند و دوبار وزنه ۲۲۴ را انداخت تا در مقابل چشمانش وزنه بردار عراق همان وزنه ۲۲۴ کیلوگرم را بالای سر ببرد و مدال نقره را هم برگردن بیاویزد.

پایان خوش با طلا و نقره

اگر اولین روز رقابت وزنه برداران ایران تلخ بود اما پایانی خوبی داشت. بهداد سلیمی سومین طلای بازی های آسیایی خود را گرفت و سعید علی حسینی هم دومین مدال رده بزرگسالان خود را دریافت کرد. بهداد سلیمی هم خداحافظی کرد تا پرونده قهرمانی یکی دیگر چهره‌های ورزشی ایران بسته شود.

وزنه برداری اگرچه ۲طلا، یک نقره  و یک برنز گرفت اما بازهم عملکرد تیم باید بررسی شود چراکه رویداد مهمی چون مسابقات جهانی را پیش رو داریم. این مسابقات قطعا با سال گذشته از زمین تا آسمان تفاوت سطح دارد و تمام حریفان با آمادگی کامل می آیند تا غیبت یک‌ساله خود را بهترین شکل جبران کنند. در مسابقات جهانی امسال بهترین وزنه برداران جهان حضور خواهند داشت بنابراین هیچ جایی برای اشتباه نباید باشد و ممکن است هر حرکتی که از دست می‌دهیم ما را از مدال دور کند.

این انتظار است در کنار خوشحالی کردن بابت مدال هایی که گرفته شد، ضعف‌های کار هم بررسی شود تا کمتر شاهد اتفاق تلخی چون اوت شدن وزنه بردارهای‌مان باشیم. در واقع ضعف‌های کار پشت این چهار مدال پنهان نشود تا تیمی قوی را راهی قهرمانی جهان ۲۰۱۸ کنیم.

جدول عملکرد وزنه برداران ایران در بازی های آسیایی ۲۰۱۸

(اعداد قرمز وزنه‌های انداخته شده است)

مدال

مجموع

دوضرب

یک ضرب

وزنه بردار

اوت شد

۱۳۵

۱۳۵

۱۳۳

مجید عسگری

اوت شد

۱۵۳

۱۵۳

۱۵۳

علی مکوندی

طلا

۴۱۰

۲۳۴

۲۳۴

۲۲۱

۱۸۹

۱۸۹

۱۸۲

سهراب مرادی

اوت شد

۲۲۰

۲۲۰

۲۱۸

۱۸۵

۱۷۵

۱۷۵

کیانوش رستمی

برنز

۴۰۳

۲۲۴

۲۲۴

۲۱۹

۱۸۴

۱۸۱

۱۷۷

علی هاشمی

اوت شد

۱۷۶

۱۷۶

۱۷۶

محمدرضا براری

طلا

۴۶۱

۲۵۳

۲۴۶

۲۳۷

۲۰۸

۲۰۶

۲۰۰

بهداد سلیمی

نقره

۴۵۶

۲۵۴

۲۴۸

۲۴۰

۲۰۸

۲۰۱

۲۰۱

سعید علی حسینی

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.