صفحه اصلی / منشور حقوق شهروندی روحیه مطالبه‌گری مردم را بالا می‌برد

منشور حقوق شهروندی روحیه مطالبه‌گری مردم را بالا می‌برد

 دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به رونمایی از منشور حقوق شهروندی در دولت یازدهم اظهار کرد: جمع آوری حقوق شهروندی در قالب یک منشور به مردم آگاهی بخشی خواهد کرد و روحیه مطالبه گری آنها را بالا خواهد برد.
شهیندخت مولاوردی در نشست هم اندیشی حقوق شهروندی که  در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، از حقوق شهروندی به عنوان مطالبه دیرپا و تاریخی مردم  یاد و اضافه کرد: حقوق شهروندی همواره مطالبه مردم کشور ما از دوران مشروطیت بوده است.
 
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، مولاوردی ابراز امیدواری کرد: تهیه این منشور گامی برای مطالبه گر شدن مردم و در پی آن پاسخگو شدن دولت باشد.
 
دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به عملیاتی شدن لایحه نهاد ملی حقوق شهروندی و قرار گرفتن آن در مراحل عملیاتی، عنوان کرد: جریان سازی این منشور اتفاقات مبارکی را در پی خواهد داشت.
 
مولاوردی با اشاره به در حال بودن تشکیل فراکسیون حقوق شهروندی در مجلس شورای اسلامی، افزود: تلاش خواهیم کرد با تعامل با این فراکسیون در جهت اعتلای حقوق شهروندی گام برداریم.
 
وی در ادامه با اشاره به همزمان شدن آغاز بکار دولت دوازدهم با هفته دولت، ابراز امیدواری کرد: دولت تدبیر و امید در دور جدید فعالیت های خود این مجال را پیدا کند که وعده ها و شعارهای خود که به دلایل مختلف در دولت یازدهم نتوانسته به آنها جامه عمل بپوشاند را عملیاتی کند.
 
مولاوردی شعار امسال هفته دولت را تدبیر و امید برای اشتغال و تولید عنوان کرد و افزود: دولت تلاش خواهد کرد تا تحقق و عملیاتی کردن این شعار را تا پایان سال در برنامه خود قرار دهد.
 
وی در ادامه با اشاره به وضعیت کشور در زمان آغاز به کار دولت یازدهم، عنوان کرد: همه یادمان هست که دولت یازدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرد که اگر بگویم در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی به بن بست رسیده بودیم، غلو نکرده ام.
 
وی افزود: بالا بودن نرخ تورم، بی‌ثباتی اقتصادی، فعال نبودن بخش غیردولتی، کاهش سرمایه‌گذاری و… از مشکلات کشور در آغاز به کار دولت یازدهم بود.
 
دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در ادامه با بیان اینکه دولت یازدهم با اولویت بندی برنامه های خود در حوزه های معیشت و اقتصاد و سیاست خارجی کار خود را آغاز کرد،  گفت: در سال‌ پایانی دولت یازدهم توانستیم به وضعیتی برسیم که می‌توانیم ادعا کنیم ریل گذاری لازم انجام شده و مقدمات لازم برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت فراهم شده است.
 
وی با بیان اینکه دولت توانست با اقداماتی که انجام داده امید و نشاط را به جامعه برگرداند، اضافه کرد: در ابتدای شروع به کار دولت یازدهم شرایط اقتصادی کشور تحت تاثیر قانون هدفمندی یارانه ها و تحریم های ظالمانه، مناسب نبود.
 
مولاوردی اظهارکرد: حرکت بر دو محور آرام کردن فضای اقتصادی و حرکت به سمت رونق اقتصادی به عنوان دو رویکرد مهم دولت یازدهم در برنامه قرار گرفت که اگرچه در مورد اول به موفقیت‌هایی دست پیدا کردیم، اما در محور دوم جای کار زیادی وجود دارد که باید در دوره جدید مورد توجه قرار گرفته تا به اهداف مورد نظر برسیم.
 
دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با اشاره به رو به بهبود بودن وضعیت کنونی کشوربر اساس شاخص های بین المللی، عنوان کرد: در حال حاضر از نظر شاخص هایی نظیر نوآوری جهانی، سهولت کسب و کار و… به جایگاه مناسبی در کشور دست پیدا کرده ایم.
 
مولاوردی همچنین عقلانیت و تصمیم گیری بر اساس خرد جمعی، پیش بردن برنامه ها بر اساس واقع بینی، ایجاد تعامل سازنده با جهان، حرکت بر مبنای استیفای حقوق ملت، توسعه همه‌جانبه کشور، تامین منافع ملی ایرانیان و ارتقاء کیفیت زندگی همه، گام برداشتن در مسیر رسیدن به نتایج، مبارزه با فساد، احترام به اصل تفکیک قوا با تاکید بر ضرورت وحدت و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها به ویژه  سرمایه‌های انسانی را اصول و خط مشی های دولت دوازدهم عنوان کرد.
 
وی  با اشاره به ضرورت اجماع ملی برای انجام جراحی‌های لازم برای مبارزه با بیماری مزمن اقتصادی، اظهار کرد: کشور ما با مشکلات بزرگ و مزمن اقتصادی مواجه است که حل این مشکلات خارج از توان بخش دولتی بوده و به اجماع ملی نیاز دارد.
 
مولاوردی از بیکاری به عنوان ابر چالش کشور یاد و عنوان کرد: در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برنامه هایی برای مبارزه با بیکاری در دستور کار است.
 
وی با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش مشارکت اقوام و اقلیت ها، از این مهم به عنوان یک اولویت‌ مهم دولت دوازدهم یاد کرد که نتیجه آن انسجام سیاسی اجتماعی کشور خواهد بود.
 
دستیار رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در ادامه استان کرمانشاه را رنگین کمانی از اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی برشمرد و افزود:  احترام گذاشتن در عمل هو رفتار به فعالیت سیاسی اقوام و اقلیت های مختلف و  به رسمیت شناخته شدن برنامه های آنها در حوزه سیاست داخلی مورد توجه دولت تدبیر و امید خواهد بود.
 
مولاوردی با اشاره به تعدد فرق و مذاهب در استان کرمانشاه افزود: این استان می تواند به عنوان یک الگو یا پایلوت برای تحقق حقوق شهروندی مطرح شود. 
 
وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه از نظر اشتغال وضعیت چندان مناسبی ندارد، اظهار کرد: این استان در رتبه بالای بیکاری قرار دارد و حل معضل بیکاری مطالبه جدی مردم است که باید با استفاده از ظرفیت‌ها و  در چارچوب برنامه های اقتصاد مقاومتی، مبارزه با بیکاری در این استان در اولویت قرار گیرد.
 
مولاوردی ابراز امیدواری کرد: دولت دوازدهم در پایان دوره چهار ساله پاسخ مناسبی به این مطالبه مردم داشته باشد.

همچنین مطالعه کنید:

آیت الله رئیسی: تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است

به گزارش کسب و کار نیوز ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنیه در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.