صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

اظهارات رئیس جهاد کشاورزی مازندران نشان داد:

تفاوت 4 هزار تومانی هر کیلو برنج از شالیزار تا بازار

در حالی که رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، قیمت هر کیلوگرم برنج درجه یک ایرانی در مزارع شمال را 10 هزار تومان اعلام می‌کند در پایتخت بهای این محصول تا 14 هزار تومان رسیده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، طبق بررسی‌های میدانی در تهران، هر کیلو برنج درجه یک ایرانی تا 14 هزار تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که طبق گفته رئیس جهاد کشاورزی مازندران بهترین برنج در مزارع شمال کیلویی 10 هزار تومان فروخته می‌شود.
دلاور حیدرپور افزود: برنج درجه یک در کارخانه‌های شمال کیلویی 10 هزار تومان است و کشت دوم به دلیل کیفیت بهتر، یک هزار تومان بالاتر است.
وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شد برنج پاکستانی سه هزار تومان در شمال با برنج ایرانی مخلوط می‌شود اظهار کرد: این اتفاق در مزارع نمی‌افتد بلکه ممکن است برخی دلالان اقدام به این کار کنند. برای پیشگیری از این اتفاقات یک کمیته‌ای متشکل از جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شده و به دنبال برندسازی و اعطای مجوز بسته‌بندی هستیم تا تولید با شناسنامه باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران تصریح کرد: برنج از سال آینده نباید به صورت فله‌ای توزیع شود، بلکه باید به صورت شناسنامه‌دار بوده و توسط شرکتی که بسته‌بندی می‌کند شناسنامه برنج روی آن درج شود، تا در صورت تقلب و مخلوط شدن برنج با برنج ارقام پایین‌تر قابل ردیابی باشد.
به گفته حیدرپور هم‌اکنون تعزیرات حکومتی هم در این زمینه ورود کرده و یکی دو مورد گزارش‌هایی هم در مورد تخلیط برنج شمال وجود داشته که با آنها برخورد شد.