کد خبر: 84744
چطور چای مرغوب و باکیفیت را بشناسیم؟

چای ایرانی بهتر است یا چای خارجی ؟

چای از جمله نوشیدنی‌هایی است که در کشور ما طرفداران بسیاری دارد، اما اینکه چه نوع چایی مصرف می‌کنیم خیلی مهم است. به گفته رئیس سازمان چای ایران، چای ایرانی تنها چای ارگانیک جهان است.

چای ایرانی بهتر است یا چای خارجی ؟
چای از جمله نوشیدنی‌هایی است که در کشور ما طرفداران بسیاری دارد، اما اینکه چه نوع چایی مصرف می‌کنیم خیلی مهم است. به گفته رئیس سازمان چای ایران، چای ایرانی تنها چای ارگانیک جهان است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، اکثر چای‌های ایرانی عاری از مواد شیمیایی تولید می‌شوند و محصولی ارگانیک و بدون سم و ضرر می‌باشند اما در عوض چای‌های خارجی با اضافه کردن مواد اسانس دار و شیمیایی توانسته‌اند جای خود را در بازار داخل ایران باز کنند وباعث شود روز به روز از تولید و صادرات چای ایرانی کاسته شود.
رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارجی نخورده و آنها را بیشتر عطر و رنگ می‌داند تا چای، نشانه‌های زیادی برای انتخاب چای مرغوب ایرانی عنوان می‌کند و می‌گوید مردم باید انتظار طبیعی از چای ایرانی داشته باشند، چراکه چای ایرانی ارگانیک ترین چای دنیاست.
محمدولی روزبهان اظهارات جالبی درباره وضعیت چای خارجی و ایرانی مطرح کرد و نشانه‌های زیادی برای چگونگی انتخاب چای طبیعی و سالم اعم از عطر، رنگ، شکل ظاهری و... برشمرد که مردم باید به آن توجه کنند.
وی معتقد است که در انتخاب مواد غذایی مانند چای باید ابتدا به فکر سلامت آن بود، چراکه بسیاری از مواد غذایی از جمله چای که در کشور وجود دارد سالم و طبیعی نیست و با توجه به اینکه اکثر مردم در مورد چای اطلاعات کافی ندارند و نمی‌توانند چای مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند، تنها به دو عامل عطر و رنگ توجه می‌کنند که این دو عامل به راحتی می‌تواند به این محصول اضافه شود و قابل تقلب است.
رییس سازمان چای می‌گوید انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است، کاملاً غیرطبیعی و غیرمنطقی است. مردم ایران انتظار واقعی از چای ایرانی داشته باشند. چای خوب و کیفی رنگ و طعم طبیعی دارد و از عطر و اسانس در آن استفاده نمی‌شود.
به گفته روزبهان نمی‌توان از یک قاشق چای خشک طبیعی و سالم انتظار رنگ دادن به شش لیوان چای را داشت، چرا که یک قاشق چای خشک باید یک لیوان چای دهد.
به اعتقاد وی شاید نتوان از طریق رنگ، چای کیفی و مرغوب را از چای نامرغوب خارجی تشخیص داد اما تقریباً همه چای‌هایی که از اسانس و عطر در آن استفاده شده کیفیت چندانی ندارد، چرا که برای تولید چای کیفی نیازی به عطر و اسانس نیست.
چای مرغوب سیاه و ته نشین نمی‌شود
رییس سازمان چای تاکید دارد که مردم از خرید و مصرف چای کیسه‌ای که عمدتاً رنگ خالص است و در لحظه رنگ می‌دهد خودداری کنند.
به گفته روزبهان یکی دیگر از نشانه‌های چای خوب این است که چای طبیعی، سالم و بهداشتی سیاه و کدر نمی‌شود؛ یعنی اگر یک لیوان چای ایرانی مرغوب را حدود چند ساعت در لیوان بگذارید اگر طبیعی باشد تنها رنگ آن کمی مات می‌شود اما اگر طبیعی نباشد سیاه و ته نشین می‌شود.
وی رنگ طبیعی چای را آلبالویی مایل به قهوه‌ای عنوان می‌کند و می‌گوید رنگ چای را به راحتی می‌توان به رنگی نزدیک به چای طبیعی تبدیل کرد اما عطر، مشخصه بهتری برای شناخت بهتر چای مرغوب است، چرا که در چای خشک طبیعی عطر، ادکلن، شکلات و غیره وجود ندارد و هیچ گاه چای مرغوب را با چیز دیگری مانند هل، لیمو و غیره برای عطردار کردن مخلوط نمی‌کنند؛ بنابراین چای ایرانی هم این گونه است، چرا که طبیعت آن دارای جاذبه خاصی است و مانند بسیاری از چای‌های خارجی که با برندهای مختلف در بازار داخلی عرضه می‌شود از عطر، اسانس و رنگ برای تولید آن استفاده نشده است.
وی نشانه‌های ظاهری برای انتخاب چای خشک ایرانی و با کیفیت از بازار را سخت و تخصصی می‌داند و به مردم توصیه می‌کند ترجیحاً چای بسته بندی با برند ایرانی معتبر خریداری کنند. البته چای مرغوب ایرانی را نمی‌توان کیلویی ۵,۰۰۰ تومان یا کمتر پیدا کرد.
به گفته روزبهان اگر قصد خرید چای فله‌ای دارید باید به این نکته توجه کنید که چای خوب چندان ریز نیست و خشکی و زبری آن در دست کاملاً قابل لمس است. دانه‌های خشک چای به خوبی در هم پیچیده و بافت‌های ریز و نوک تیز طلایی که همان برگ‌های سبز چای باز نشده هستند به وفور در آن دیده می‌شود و بهترین تست چای از طریق حس بویایی و چشایی است.
چای ایرانی تنها چای ارگانیک در جهان
به گفته رییس سازمان چای، چای ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ گونه سمی تولید می‌شود که البته این ویژگی به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چای خیز کشور است، چرا که در دیگر کشورها مانند کنیا، سریلانکا و غیره به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب بستر برای رشد آفات کاملاً فراهم بوده در حالی که در مناطق شمالی کشور شرایط اقلیمی سرد و مرطوب است و در زمستان سردی که دمای هوا بعضاً تا منفی ۱۰ درجه هم کاهش پیدا می‌کند و چای نیز در ارتفاعات کشت می‌شود عمده آفات از بین می‌رود و برای معدود آفات باقی مانده نیز از شکارگران طبیعی استفاده می‌شود. به عنوان مثال نوعی آفت چای کفش دوزک است که تغذیه آن از همان آفت است و همین عامل سبب شده شرکت‌های تولید کننده ایرانی چای بتوانند برند "ارگانیک" را از کشورهای اروپایی دریافت و محصول خود را به این کشورها صادر کنند.
روزبهان معتقد است چای ایرانی به حدی کیفیت دارد که از ابتدای تولید تا برداشت، فرآوری و بسته بندی، شست وشو داده نمی‌شود و این نشان می‌دهد چای ایرانی دارای هیچ گونه باقی مانده‌های مضر و غیرطبیعی نیست
 
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
قیمت طلا ، ارز و سکه
  • یک شرکت آمریکایی اطلاعات شخصی ۴۸ میلیون کاربر را جمع آوری کرد
  • محرومیت هشت فوتبالیست، وزنه بردار و جودوکار به خاطر دوپینگ
  • کسری بودجه ایران در افق 2023 به 3 درصد تولید ناخالص داخلی می‌رسد
  • زمین مهمترین فاکتور تعیین قیمت مسکن است
  • نخستین مرکز آموزش فنی و حرفه ای خیر ساز استان سمنان در شهمیرزاد افتتاح شد
  • آمادگی بانک‌های گیلان جهت پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال
  • ایران در شاخص کارآفرینی 13 پله بالا رفت
  • بارش باران در اغلب استان های کشور
  • ایجاد اشتغال با پرداخت وام ممکن نیست
  • مهارت آموزی زمینه اشتغال پایدار را در روستاها فراهم می کند
  • درگیری عاملین کشتار غیرمجاز با نیروهای دامپزشکی در ایلام
  • ایران به انحصار تلگرام پایان می دهد
  • سازمان ملل با آمریکا برای استفاده اورانیوم در حمله سوریه برخورد کند
  • امید عالیشاه با پرسپولیس تمرین کرد
  • سردرگمی رانندگان خطوط بین‌المللی در مرزها
  • سیاست های ارزی برای حمایت از کالای ایرانی است
  • افت سطح آب‌های زیرزمینی
  • آتش سوزی مرگبار در خیابان آیت الله کاشانی
  • تور علمی صنعتی مشترک برای اساتید و دانشجویان دانشگاه های لئوبن اتریش و شهید چمران اهواز رگزار شد
  • ایران و عراق بر مقابله با فتنه های مذهبی در منطقه تاکید کردند
  • مدیران کارخانه آلومینای ایران ومعدن تاش با امام جمعه معزز شاهرود دیدار کردند
  • مهم ترین محورهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان وزارت اطلاعات
  • نوسازی بیش از 2 میلیون واحد مسکونی در روستاها
  • پاکسازی بدن با فنون بهاری
  • با 8 گام، سلامت خود را تا 10 سال تضمین کنید
  • 6 عادت غلط و دور از ذهن، قلب تان را بیمار می کند
  • فواید دفع سموم بدن را بشناسیم
  • نشستن طولانی مدت ریسک زوال عقل را افزایش می دهد
  • شیوع سوءهاضمه و کبد چرب در ایرانی ها
  • تاثیر مصرف مکمل های آهن در ابتلا به سرطان روده
  • کلسترول خوب خطر ذات الریه و التهاب روده را افزایش می دهد
  • معرفی نوشیدنی های طبیعی که روند پیری را به تعویق می اندازند
  • توسعه تولید داخلی با ارتقای تکنولوژی
  • تار و پودهایی که از هم گسیخت
  • رشد فین‌تک‌ها و چالش سرمایه گذار
  • شیرینی بازار ایران به کام خارجی ها
  • رشد کاغذی مجوزهای صنعت
  • آغاز رویداد کارآفرینی "هم نت فاضلاب"
  • برگزاری بسته ارتقاء مهارت ها‌ی کارآفرینانه در کرمانشاه
  • تورم در انگلیس به پایین‌ترین حد در یک سال گذشته رسید
  • مناطق آزاد موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • سامانه جامع ثبت اطلاعات سهامداران بورس رونمایی شد
  • سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال جوانان از دغدغه خانواده ها می کاهد
  • مرزنشینان اکنون سمبل دفاع از اقتصاد مقاومتی هستند
  • تمامی حساب های خانواده معزز شهدا و جامعه ایثارگری به بانک دی منتقل می شود
  • تقدیر از عملکرد مجتمع بندری امام خمینی(ره) در ارائه مطلوب خدمات رفاهی و امدادی به گردشگران نوروزی
  • تاب‌آوری گلستان در برابر حوادث افزایش یافت
  • مطالبات آزمایشگاه های طرف قرارداد با تأمین اجتماعی پرداخت می شود
  • بارش برف در خراسان رضوی
  • بیست سال آینده با چالش کمبود منابع آبی مواجه خواهیم بود