کد خبر: 84629
غذاهای رایجی که به DNA آسیب می رسانند

برای جلوگیری از پیری مصرف این غذاها را کاهش دهید

برخی خوراکی‌ها و مواد غذایی بسیار پرطرفدار هستند و جز غذاهای سالم نیز محسوب می‌شوند. اما گاهی این مواد غذایی حاوی سم‌ها یا قارچ‌هایی هستند که به DNA آسیب می‌رسانند.

برای جلوگیری از پیری مصرف این غذاها را کاهش دهید
برخی خوراکی‌ها و مواد غذایی بسیار پرطرفدار هستند و جز غذاهای سالم نیز محسوب می‌شوند. اما گاهی این مواد غذایی حاوی سم‌ها یا قارچ‌هایی هستند که به DNA آسیب می‌رسانند. در ادامه به غذاهایی اشاره می‌کنیم که به DNA آسیب می‌رسانند.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از سایت سیمرغ، برای کمک به محافطت از DNA و جلوگیری از پیری ژنتیکی مصرف مواد فیتوکمیکال phytochemical که می‌توانند به شما آسیب برسانند را کاهش دهید. کاهش مصرف این مواد بسیار مهم است، زیرا زمانی که فیتوکمیکال هایی مانند پسورالن psoralen فعال شود، به صورت ویرانگر DNA را هدف قرار می‌دهند.
*فیتوکمیکال phytochemical : مواد شیمیایی گیاهی ترکیباتی شیمیایی هستند که بطور طبیعی در گیاهان بوجود می‌آیند و معمولاً اشاره به ترکیباتی دارند که بیشتر اثرات پزشکی دارند تا تغذیه‌ای.
فرایند آسیب دیدن DNA بسیار پیچیده است. به عنوان مثال کرفس را در نظر بگیرید. کرفس و بسیاری از گیاهان هم خانواده کرفس سموم طبیعی به نام فوروکومرین furocoumarin می‌سازند. پسورالن psoralen یکی از این سموم شیمیایی است که از کرفس در مقابل حشراتی که قصد خوردن کرفس را دارند، محافظت می‌کند.
هر چه گیاهی مانند کرفس بیشتر تحت فشار قرار بگیرد، برگ‌های آن از طرف حشرات مورد حمله قرار بگیرد، پسورالن بیشتری تولید می‌شود. آفت کش‌های مصنوعی که در روش‌های پرورش گیاهان استفاده می‌شوند، حشراتی که باعث افزایش میزان پسورالن می‌شوند را از بین می‌برند.
برای اینکه مطمئن شوید DNA شما از آسیب‌های ناشی از فیتوکمیکال در امان است، از خوردن مواد غذایی زیر اجتناب کنید:
محافطت از DNA : از یک غذا به مقدار زیاد نخورید
بدن شما و DNA درون آن در حقیقت طوری ساخته شده‌اند که لازم می‌شود برای تأمین نیازهای آنها غذاهای متنوع بخورید.خوردن یک نوع غذا مطمئناً باعث می‌شود در مصرف برخی غذاها دچار کمبود شده و به دلیل مصرف بیش از حد برخی دیگر دچار مسمومیت شوید. این یک توصیه ساده به نطر می‌رسد، اما زمانی که این توصیه را دنبال نمی‌کنید، به سرعت دچار مشکل می‌شوید.
محافطت از DNA : خیار تلخ نخورید
Cucurbitacin ماده شیمیایی طبیعی و به شدت سمی است که می‌تواند به DNA آسیب بزند و در سبزیجاتی مانند خیار یافت می‌شود. به علاوه این ماده شیمیایی به شدت تلخ است و ممکن است تنها در یک قسمت میوه باشد. بنابراین اگر شروع به خوردن خیاری کردید که تلخ به نظر می‌رسد، به ویژه خیاری که به صورت ارگانیک رشد کرده، بهتر است از خوردن آن اجتناب کنید تا از بروز هر گونه آسیب به DNA خود جلوگیری کنید.
محافطت از DNA : از خوردن زیاد کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم یا سبزی خردل اجتناب کنید
گیوتروژنها Goitrogen فیتوکمیکال هایی هستند که در سبزیجاتی مانند شلغم یافت می‌شوند. تصور می‌شود که این فیتوکمیکال ها سالانه باعث بروز گواتر در برخی افراد می‌شوند، چرا که گیوتروژنها با توانایی طبیعی تیروئید برای دریافت ید از رژیم غذایی مداخله می‌کنند.
از اینکه تمام سبزیجات خام رژیم غذایی تان از خانواده کلم‌ها باشند اجتناب کنید. سبزیجات خانواده کلم‌ها عبارتند از کلم کیل، کلم بروکسل، گل کلم و سبزی خردل. بهتر است این سبزیجات را به صورت پخته مصرف کنید. زمانی که این سبزی‌ها پخته می‌شود، ترکیبات خطرناک ایزوتیوسیانات isothiocyanate غیرفعال می‌شوند. بنابراین کلم کیل را خام نخورید، زیرا حاوی مقدار زیادی گیوتروژن است.
محافطت از DNA: از خوردن زیاد بادام زمینی اجتناب کنید
میکوتوکسین ها Mycotoxin گروه دیگری از مواد شیمیایی هستند که به طور طبیعی توسط قارچ‌هایی تولید می‌شوند که یکی از مواد غذایی شما را آلوده کرده‌اند. آفلاکتوسین ها Aflatoxin نیز ترکیبات طبیعی سرطان زا و سمی شناخته شده هستند. این ترکیبات علاوه بر اینکه می‌توانند باعث بروز سرطان کبد شوند، ممکن است سقط جنین را نیز در پی داشته باشند و به طور مستقیم به DNA آسیب برسانند.
وجود احتمالی آفلاکسوتین ها دلیلی است که شما را از خوردن بادام زمینی یا مواد غذایی حاوی بادام زمینی منع می‌کنیم.
محافطت از DNA : از خوردن پوره سیب یا آب سیب تولید شده به صورت تجاری اجتناب کنید

پاتولین Patulin نوعی سم دیگر است که به وسیله قارچ‌ها تولید می‌شود و می‌تواند راه خود را به مواد غذایی شما پیدا کند. این ماده سمی گاهی می‌تواند در آب سیب، پوره سیب یا حتی پای سیب وجود داشته باشد. اغلب مواد تولید شده تجاری از مواد کپک زده برای تولید محصول خود استفاده می‌کنند، زیرا فرایند تولید کپک‌های به وجود آمده را پنهان می‌کند. پاتولین موجود در سیب‌ها یکی از مهم‌ترین دلایلی است که باید از خوردن آنها اجتناب کنید. و همچنین مراقب مواد غذایی باشید که با آب سیب شیرین شده‌اند.
محافطت از DNA : از خوردن میوه‌های خشک غیر بهداشتی اجتناب کنید
اکراتوکسین آ Ochratoxin A نوعی سم دیگر است که به وسیله میکروب‌ها تولید می‌شود و می‌تواند به DNA آسیب بزند. این سم از طریق غذاهای آلوده مانند میوه‌های خشک، سیب‌های لک شده و غلاتی که به درستی نگهداری نمی‌شوند، وارد رژیم غذایی شما می‌شود. به علاوه این سم در بسیاری از شیرهای مخصوص نوزادان، غذاهای کودک حاوی غلات و غذاهای کودک حاوی سیب یافت می‌شود.

 
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
قیمت طلا ، ارز و سکه
  • یک شرکت آمریکایی اطلاعات شخصی ۴۸ میلیون کاربر را جمع آوری کرد
  • محرومیت هشت فوتبالیست، وزنه بردار و جودوکار به خاطر دوپینگ
  • کسری بودجه ایران در افق 2023 به 3 درصد تولید ناخالص داخلی می‌رسد
  • زمین مهمترین فاکتور تعیین قیمت مسکن است
  • نخستین مرکز آموزش فنی و حرفه ای خیر ساز استان سمنان در شهمیرزاد افتتاح شد
  • آمادگی بانک‌های گیلان جهت پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغال
  • ایران در شاخص کارآفرینی 13 پله بالا رفت
  • بارش باران در اغلب استان های کشور
  • ایجاد اشتغال با پرداخت وام ممکن نیست
  • مهارت آموزی زمینه اشتغال پایدار را در روستاها فراهم می کند
  • درگیری عاملین کشتار غیرمجاز با نیروهای دامپزشکی در ایلام
  • ایران به انحصار تلگرام پایان می دهد
  • سازمان ملل با آمریکا برای استفاده اورانیوم در حمله سوریه برخورد کند
  • امید عالیشاه با پرسپولیس تمرین کرد
  • سردرگمی رانندگان خطوط بین‌المللی در مرزها
  • سیاست های ارزی برای حمایت از کالای ایرانی است
  • افت سطح آب‌های زیرزمینی
  • آتش سوزی مرگبار در خیابان آیت الله کاشانی
  • تور علمی صنعتی مشترک برای اساتید و دانشجویان دانشگاه های لئوبن اتریش و شهید چمران اهواز رگزار شد
  • ایران و عراق بر مقابله با فتنه های مذهبی در منطقه تاکید کردند
  • مدیران کارخانه آلومینای ایران ومعدن تاش با امام جمعه معزز شاهرود دیدار کردند
  • مهم ترین محورهای بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان وزارت اطلاعات
  • نوسازی بیش از 2 میلیون واحد مسکونی در روستاها
  • پاکسازی بدن با فنون بهاری
  • با 8 گام، سلامت خود را تا 10 سال تضمین کنید
  • 6 عادت غلط و دور از ذهن، قلب تان را بیمار می کند
  • فواید دفع سموم بدن را بشناسیم
  • نشستن طولانی مدت ریسک زوال عقل را افزایش می دهد
  • شیوع سوءهاضمه و کبد چرب در ایرانی ها
  • تاثیر مصرف مکمل های آهن در ابتلا به سرطان روده
  • کلسترول خوب خطر ذات الریه و التهاب روده را افزایش می دهد
  • معرفی نوشیدنی های طبیعی که روند پیری را به تعویق می اندازند
  • توسعه تولید داخلی با ارتقای تکنولوژی
  • تار و پودهایی که از هم گسیخت
  • رشد فین‌تک‌ها و چالش سرمایه گذار
  • شیرینی بازار ایران به کام خارجی ها
  • رشد کاغذی مجوزهای صنعت
  • آغاز رویداد کارآفرینی "هم نت فاضلاب"
  • برگزاری بسته ارتقاء مهارت ها‌ی کارآفرینانه در کرمانشاه
  • تورم در انگلیس به پایین‌ترین حد در یک سال گذشته رسید
  • مناطق آزاد موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • سامانه جامع ثبت اطلاعات سهامداران بورس رونمایی شد
  • سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال جوانان از دغدغه خانواده ها می کاهد
  • مرزنشینان اکنون سمبل دفاع از اقتصاد مقاومتی هستند
  • تمامی حساب های خانواده معزز شهدا و جامعه ایثارگری به بانک دی منتقل می شود
  • تقدیر از عملکرد مجتمع بندری امام خمینی(ره) در ارائه مطلوب خدمات رفاهی و امدادی به گردشگران نوروزی
  • تاب‌آوری گلستان در برابر حوادث افزایش یافت
  • مطالبات آزمایشگاه های طرف قرارداد با تأمین اجتماعی پرداخت می شود
  • بارش برف در خراسان رضوی
  • بیست سال آینده با چالش کمبود منابع آبی مواجه خواهیم بود