صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور

این دانشگاه بستر لازم برای اشتغال و کارآفرینی را فراهم کرده است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور در راستای اشتغال و ثروت آفرینی حرکت های خوبی داشته و با راه‌اندازی سه مرکز نوآوری در تهران، مشهد و شیراز بستر لازم را برای این رویکردها را فراهم کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور در راستای اشتغال و ثروت آفرینی حرکت‌های خوبی داشته و با راه‌اندازی سه مرکز نوآوری در تهران، مشهد و شیراز بستر لازم را برای این رویکردها را فراهم کرده است.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از یوپنا، محمدعلی کریمی در کنفرانس بین‌المللی کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی که به همت دانشگاه پیام نور خراسان رضوی در مشهد برگزار شد اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در راستای اشتغال و ثروت آفرینی حرکت‌های خوبی داشته و با راه‌اندازی سه مرکز نوآوری در تهران، مشهد و شیراز بستر لازم را برای این رویکردها را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: گیاهان دارویی جز پتانسیل و ظرفیت‌های خوب کشور ایران است که این این ظرفیت‌ها را نمی‌توانیم نادیده بگیریم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه فروش سم مار در کشور هندوستان معادل اعتبارات یک کشور توسعه نیافته است، افزود: پادشاه گیاهان دارویی یونجه است که ما در ایران این گیاه را خوراک دام کرده‌ایم.
کریمی ایجاد اشتغال در جامعه را مهم دانست و متذکر شد: به دنبال ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و دانشجویان دانشگاه پیام نور هستیم چراکه امری مهم است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام‌نور گفت: گیاهان دارویی از ظرفیت‌های بی‌بدیل کشور محسوب می‌شوند و ما می‌‌توانیم با این گیاهان، ریشه بیکاری را از بین ببریم و بحران آب را با یک مدیریت صحیح پشت سر بگذاریم.
کریمی با اعلام اینکه ۶۰ نوع عقرب در کشور وجود دارد، تصریح کرد: امروزه از فروش زهر عقرب و مار درآمد بسیاری به دست می‌آید و می‌توان آن‌ها را ظرفیت مطلوبی برای اشتغال‌زایی دانست. هر گرم زهر عقرب بین ۴ تا ۸ میلیون تومان فروش می‌رود‌.
وی گفت: ۵۰۰ شرکت دانش بنیان سال ۹۵ در کشور وجود داشت، اما این تعداد مطلوب نیست؛ ما زمانی می‌توانیم خوشحال باشیم که این رقم افزایش یابد تا افراد جویای شغل را این شرکت‌ها در خود جای دهند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام‌نور بیان کرد: ما سال گذشته ۴۰۰ میلیون دلار صادرات گیاهان دارویی داشتیم که زعفران بیشترین سهم را از آن به خود اختصاص داده است. اما هدفگذاری و برنامه‌ریزی شده است که این مبلغ به ۲ میلیارد دلار برسد.