صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران شرح داد

علت افزایش قیمت گوشت گوسفندی چیست؟

علی‌اصغر ملکی درباره افزایش قیمت گوشت گوسفندی، اظهار کرد: طی دو هفته اخیر، با افزایش ۲ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی مواجه بوده‌ایم و به‌طور میانگین هر هفته یک‌هزار تومان افزایش قیمت داشتیم. وی با تأکید بر اینکه کمبود در تولید و عرضه عامل گرانی قیمت گوشت گوسفندی است...
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از جام نیوز، علی‌اصغر ملکی درباره افزایش قیمت گوشت گوسفندی، اظهار کرد: طی دو هفته اخیر، با افزایش ۲ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی مواجه بوده‌ایم و به‌طور میانگین هر هفته یک‌هزار تومان افزایش قیمت داشتیم.
وی با تأکید بر اینکه کمبود در تولید و عرضه عامل گرانی قیمت گوشت گوسفندی است، تصریح کرد: اگر تناسب بین عرضه و تقاضا وجود داشت، با گرانی مواجه نمی‌شدیم؛ با رسیدن به آخر سال داشته‌ها رو به پایان است و با کمبود مواجه هستیم.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران با اشاره به اینکه شاهد خروج قاچاق دام سبک از کشور هستیم، اضافه کرد: مقداری دام سبک غیرمجاز در حال خارج شدن از کشور است؛ به خاطر این با کمبود در بازار مواجه شده‌ایم. رشد قیمت دلار انگیزه قاچاقچیان خارج‌کننده دام سبک را از کشور بیشتر کرده است.
ملکی با بیان اینکه جلساتی با مسؤولان داشتیم تا تصمیمات بهتری در حوزه واردات بگیریم، اظهار کرد: واردات باید جایگزین نیاز فعلی شود تا در آینده بیش از این دچار چالش در بازار نشویم.