صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

رئیس اتحادیه مرغداران گرگان

تولیدکنندگان گوشت مرغ نیاز به حمایت دارند

رئیس اتحادیه مرغداران استان گلستان گفت: هم اکنون ۲۵ درصد صادرات مرغ کشور از این استان صورت می گیرد که از این حیث، گلستان رتبه دوم کشور را دارد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، علی احمدی  تعداد واحدهای فعال تولید مرغ گوشتی گلستان را ۷۰۰ واحد با ظرفیت بیش از ۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این استان از حیث مازاد تولید مرغ نیز رتبه دوم کشور را دارد. وی وضعیت صنعت مرغداری در گلستان را نامطلوب خواند و گفت : مدیریت تولید و کاهش جوجه ریزی توسط واحدهای تولیدی را از دیگر راهکارهاست و برای جلوگیری از بروز خسارت بیشتر به واحدهای تولیدی باید متناسب با ظرفیت و نیاز بازار تولید کرد. احمدی اظهارکرد: گردش مالی در در مرغداری ها بسیار اندک است و در چند ماه گذشته نیز نهاده هایی که به نرخ دولتی در اختیار مرغداران گذاشته می شد، قطع شده و مرغداران باید نهاده ها را با قیمت آزاد تهیه می کنند و این یکی از عوامل افزایش قیمت مرغ در ماههای اخیر بوده است. وی تصریح کرد: مرغداران در طول سال ۵ بار جوجه ریزی دارند اما به دلیل شیوع برخی بیماری ها مانند آنفلوانزای مرغی و … مجبور به دور ریزی می شوند و به همین علت در برخی موارد در سال میزان تولید مرغ کاهش می یابد و قیمت ها افزایش پیدا می کند. رئیس اتحادیه مرغداران گرگان با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ هزار قطعه مرغ تخم ریز نیز در گلستان داریم، افزود: استان گلستان ۵۰ درصد مرغ استان تهران را تامین می کند .