صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت:

سیاست‌های حوزه زنان قوی‌تر دنبال می‌شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سیاست‌های حوزه زنان و خانواده با رویکردی قوی‌تر و با توجه به آسیب‌های موجود در حوزه زنان به صورت فرابخشی و ملی و با نگاه متعادل به زن و مرد در دولت دوازدهم ادامه خواهد داشت.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،   معصومه ابتکار امروز پنج شنبه(9 شهریور) در جلسه شورای اداری استان کردستان، اظهار کرد: کردستان گرچه هنوز از بسیاری کمبودها و خلاءهای موجود رنج می‌برد، اما در مسیر اعتلا و پیشرفت قرار گرفته و به سوی بهبود شاخص‌ها و سرانه‌ها حرکت می‌کند.
وی افزود: شرایط خاص استان کردستان به لحاظ هویت قوی فرهنگی، جایگاه ویژه‌ای را برای این استان رقم زده و باید بیش از پیش جایگاه خود را در مسائل ملی تقویت کند که در دولت دوازدهم نیز این امر بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
معاون امور بانوان و خانواده رییس جمهور عنوان کرد: مسائلی که با باورها و سنت‌های این خطه پیوند خورده است، می‌تواند عامل پیوند عمیق سیاسی آن با دولت و نظام باشد.
وی با اشاره به برنامه‌های رئیس جمهور در دولت دوازدهم، تصریح کرد: برنامه‌های دولت یازدهم در حوزه محیط زیست، اجتماعی، امور بانوان و خانواده، مناسبات منطقه‌ای و بین المللی و پیشبرد امنیت در کشور در دولت دوازدهم نیز با رویکرد قوی‌تری استمرار خواهد داشت.
ابتکار اعلام کرد: سیاست‌های حوزه زنان و خانواده نیز با رویکردی قوی‌تر و با توجه به آسیب‌های موجود در حوزه زنان به صورت فرابخشی و ملی و با نگاه متعادل به زن و مرد تداوم خوهد داشت.
وی با اشاره به تاثیرات خشونت داخل خانواده‌ها، گفت: چنان که رئیس جمهور نیز تاکید کرده این امر باید مورد توجه دقیق قرار گیرد چراکه خشونت خانواده‌ها، تمام شالوده خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
معاون امور بانون و خانواده رئیس جمهور، خانواده را مبنای حضور هر دو قشر زنان و مردان در اجتماع را خانواده دانست و گفت: چنانچه خانواده آسیب دیده باشد و نتواند نقش خود را در این زمینه به خوبی ایفا کند، نمی‌توانیم برای این حضور کار خاصی انجام دهیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم در اقتصاد مقاومتی موفق باشیم به وجود خانواده‌ای سالم و شکوفا نیاز داریم.
ابتکار با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه تکالیفی برای همه دستگاه‌ها در خصوص حوزه زنان و خانواده تعیین شده است، گفت: هیچ سازمان و دستگاهی نیست که با حوزه زنان و خانواده مرتبط نباشد.
اتکار با انتقاد از اینکه در بسیاری از حوزه‌ها، زنان یا نادیده گرفته می‌شوند یا نسبت به مردان در سطحی عقب مانده‌تر هستند، تاکید کرد: باید برای از بین بردن این وضعیت، برنامه ریزی داشته باشیم و این تکلیف و برنامه دولت دوازدهم است تا بر این اساس خانواده متعارف بتواند نقش خود را به درستی ایفا کند.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور عنوان کرد: سهم برابری زنان از بهره مندی از فرصت‌ها و امکانات در حوزه آی تی نیز با رشد تکنولوژی مورد توجه قرار گرفته است که در این زمینه علاوه بر ارائه آموزش در خصوص آسیب‌های استفاده نادرست از این تکنولوژی، مهارت‌های استفاده از آن نیز آموزش داده شود.
وی بر لزوم شناسایی شکاف‌ها در حوزه زنان تاکید کرد و گفت: در بسیاری از سیاست‌ها در کشور نقش خانواده‌ها نادیده گرفته می‌شود که باید همه دستگاه‌ها اثر حضور زنان و خانواده را ارزیابی کرده و در برنامه‌های خود اعمال کنند.
ابتکار خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم خانواده‌ای سالم داشته باشیم و جامعه از آسیب‌هایی نظیر اعتیاد، فرار دختران و ... مصون باشد، باید در سطح کلان برای شکاف‌های موجود برنامه ریزی داشته باشیم.
وی بر ارائه آموزش مهارت‌های زندگی به زنان تاکید کرد و یادآور شد: مهارت حل و فصل اختلافات از مهمترین مسائلی است که زنان باید با آن آشنا شوند چرا که تاثیر مستقیم بر بنیان خانواده‌ها دارد.