صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور خبر داد

هنرمندان ایرانی صنایع دستی به فلورانس می‌روند

مدیرکل صادرات معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور از رقابت ۱۸ هنرمند ایرانی در هشتاد و یکمین نمایشگاه صنایع‌دستی و هدایا در شهر فلورانس ایتالیا خبر داد.
 به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور؛ هشتاد ویکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و هدایا فلورانس در حالی آغاز شد که بیش از ۵۰کشور مختلف از ۵ قاره جهان به  معرفی دست ساخته‌های هنری خود در قدیمی‌ترین فستیوال جهانی صنایع‌دستی در قلعه تاریخی فرتزا باشو در شهر فلورانس کشور ایتالیا از تاریخ ۲ تا ۱۱ اردیبهشت ماه  سالجاری به مدت ۱۰ روز به رقابت و هنرنمایی می پردازند.
پویا محمودیان مدیرکل صادرات این معاونت این نمایشگاه، یکی از قدیمی ترین نمایشگاه‌های بین‌المللی صنایع دستی دنیاست که تنها چند سال متوالی در خلال جنگ جهانی دوم برگزار نشده و این شهر به عنوان مرکز هنری کشور ایتالیا و با شروع فصل سفر هر ساله در ماه آپریل با تعداد بیشماری از گردشگران  داخلی و خارجی روبرو است که نمایشگاه فلورانس با  بخش‌های متنوعی چون صنایع دستی، هدایا،   دکوراسیون داخلی، غذاهای سنتی و سوغات در جذب مخاطب بر جاذبه‌های گردشگری این شهر افزوده است.
وی افزود: در میان کشورهای مشارکت کننده در فلورانس ۲۰۱۷  سرخ پوشان آمریکایی از مهمانان ویژه این نمایشگاه محسوب می شوند که با نمایش آثار فرهنگی، صنایع دستی، موسیقی و رقص‌های آیینی خود نسبت به معرفی و آشنایی بازدیدکنندگان با فرهنگ قدیمی ترین ساکنان قاره آمریکا خودنمایی می کنند.
مدیر کل دفتر صادرات  معاونت صنایع دستی از حضور و مشارکت هنرمندان صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه به عنوان معرفی کنندگان هنر و تمدن ایرانی خبرداد و گفت: ۱۸نفر هنرمند صنایع دستی در رشته‌های گلیم، زیور آلات سنتی، سفال و سرامیک، معرق چوب، خراطی روی چوب، چاپ باتیک، صنایع دستی دریایی، سوزن دوزی بلوچ و... از۷ استان تهران، همدان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، البرز، اردبیل، آذربایجان شرقی در این نمایشگاه در کنار کشورهای مختلف به رقابت پرداختند.
 وی در پایان تاکید کرد: این نمایشگاه که با همکاری دفتر صادرات معاونت صنایع دستی و دفتر گردشگری کانون جهانگردی و اتومبیل‌رانی هنر و صنایع دستی ایرانی را  که نتیجه دسترنج هنرمندان این سرزمین است در فضایی بالغ بر ۱۰۰ متر مربع  به نمایش گذاشتند.