صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

دبیر اجرایی رویداد کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی گفت:

رویداد کارآفرینی آپ ویکند در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود

رویداد کارآفرینی استارت آپ ویکند روزهای 27 ، 28 و 29 بهمن با عنوان استارت آپ ویکند گردشگری اردبیل در این دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از ایرنا، دکتر مهدی داوری روز شنبه با اشاره به ظرفیت‌ های بالقوه استان در حوزه گردشگری و صنعت توریسم افزود: تاکنون حرکتی دانش بنیان و مبتنی بر فناوری‌ های روز در زمینه معرفی این ظرفیت ‌ها و جذب گردشگر انجام نشده است.
او تشریح کرد: با برنامه ‌ریزی و هماهنگی ‌های انجام شده و مشارکت و هم افزایی دستگاه ‌های اجرایی مربوطه رویداد تخصصی در حوزه گردشگری با محور‌های کاربرد ICT در گردشگری ، گردشگری سلامت ، اکوتوریسم ، گردشگری مذهبی و فرصت های سرمایه ‌گذاری در صنعت گردشگری اردبیل برگزار می شود.
وی گفت: جلسه 'بوت کمپ' با همکاری انجمن‌ های علمی دانشگاه برگزار شده و کارگاه 'پیش رویداد' هم توسط کمیته اجرایی رویداد 26 بهمن برای معرفی اکوسیستم استارت آپ ، فرایند کارآفرینی ، طرح ایده ، تجاری سازی و کسب ثروت برای سوق دادن دانشجویان و سایر علاقمندان کسب و کارهای نوین به سمت کارآفرینی در حوزه گردشگری برگزار خواهد شد.
داوری با اشاره به آدرس سایت استارت آپ گردشگری دانشگاه (www.scuma.ir) و برنامه زمان بندی اجرای رویداد، اظهار کرد: در روز اول بعد از پذیرش شرکت کنندگان و مراسم افتتاحیه افراد ایده‌ های خود را مطرح می‌ کنند و از بین ایده ‌های مطرح شده بهترین آن‌ با رای حاضران انتخاب می ‌شود.
وی ادامه داد: صاحبان ایده ‌های انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصص‌ های مورد نیاز برای پیشبرد ایده می ‌کنند و بعد از تشکیل گروهها روز اول به پایان می ‌رسد ، در روز دوم گروهها شروع به اجرایی کردن و تکمیل ایده‌ خود می کنند و افرادی به عنوان مربی که در زمینه ‌های مختلف دارای تخصص بوده و یا سابقه ایجاد استارت‌ آپ را دارند گروهها را برای اجرایی کردن ایده ‌هایشان با برگزاری کارگاههای آموزشی کوتاه مدت راهنمایی و کمک می‌ کنند.
داوری اظهار کرد: با آغاز روز سوم گروهها آخرین تلاش ‌ها برای تولید نمونه اولیه محصول انجام می شود و گروهها آماده ارائه آن در حضور داوران می ‌شوند ، عصر روز سوم زمان بررسی ایده‌ ها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است طوری که گروهها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح ، ارزشی که ارائه می ‌دهد و افرادی که به عنوان مصرف ‌کنندگان نهایی در نظر گرفته شده‌ اند از طرح خود دفاع می ‌کنند.
دبیر اجرایی رویداد کارآفرینی (استارت آپ ویکند) دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در نهایت سه تیم برتر با رای نهایی داوران انتخاب می ‌شوند که با اهدای جوایز نفیس از آنها تقدیر می شود و سایر ایده های موفق از تسهیلات لازم برای استقرار در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه برخوردار می شوند.
داوری برنده واقعی این رویداد را گروه هایی معرفی کرد که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آورده ‌اند استارت ‌آپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور کنند.
وی سهم دستگاه ‌های اجرایی استان و متولیان صنعت گردشگری و شرکت‌ های شتاب دهنده را در نیل به این اهداف ضروری دانست و از اساتید و دانشجویان برای شرکت در افتتاحیه روز چهارشنبه و اختتامیه روز جمعه که با حضور مقامات عالی استان برگزار می شود دعوت کرد.
استان اردبیل با یک میلیون و 248 هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است. 
پل معلق مشگین شهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی و وجود پیست اسکی آلوارس در 12 کیلومتری سرعین و شهر چشمه های بهشتی یکی از جاذبه های گردشگری ورزشی به ویژه ورزش زمستانی استان اردبیل است.
مجموعه تاریخی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی به عنوان نگین بناهای باستانی استان ، بقعه شیخ کلخوران متعلق به امین الدین جبرئیل پدر شیخ صفی الدین اسحق جد سلاطین صفوی واقع در روستای کلخوران ، خانه ارشادی ، حمام ملاهادی ، برج شاطر ، پل هفت چشمه ، مجموعه بازار تاریخی و مسجد جمعه از دیگر جاذبه های اردبیل هستند. 
همچنین مقبره شیخ حیدر ، کاروانسرای قانلی بولاغ ، سنگ نبشته های ساسانی ، قلعه های دیو ، قهقهه و کهنه در مشگین شهر ، قیز قلعه و شاه تپه در گرمی ، حمام سنگی در کوثر ، قلعه بوینی یوغون در نیر ، هفت تپه در خلخال و بناهای باستانی بازمانده از دوره های مختلف در گوشه و کنار این خطه در انتظار گام های آرام و نگاه کنجکاو علاقمندان به تاریخ و فرهنگ است. 
دهکده صخره ای باستانی ویند کلخوران ، تپه های باستانی آناهیتا ، گورستان سنگی پیرازمیان ، کلیسای مریم مقدس ، کاروانسرای شاه عباسی ، شهر یئری ، شیروان دره سی ، عمارت آقازاده اردبیلی ، منطقه گردشگری کپز و ازناو ، منطقه حفاظت شده آق داغ ، ژئوپارک دربند مشکول ، گیلوان ، آبشارهای سردابه ، گورگور ، شورشورنه ، آق بلاغ (سیبیه خانی) ، دیز و نره گر و غارهای تاریخی لاهرود و هفت خانه از دیگر آثار قابل توجه هستند. 
همچنین موزه مفاخر دینی ، موزه تخصصی باستان شناسی ، موزه چینی خانه مجموعه شیخ صفی ، موزه مردم شناسی ، موزه صنایع دستی و موزه تاریخ طبیعی اردبیل از دیگر جاذبه هایی است که گوشه هایی از تاریخ و تمدن این دیار را به نمایش گذاشته است.