صفحه اصلی / آرشیو مطالب روزنامه کسب و کار

پیش سرد کردن تاثیری بر افزایش قیمت گوشت قرمز ندارد

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: استفاده از روش پیش سرد برای حفظ بهداشت و سلامت گوشت قرمز تاثیری در قیمت تمام شده ندارد و این مورد نباید بهانه‌ای برای افزایش نرخ‌ها باشد.

به گزارش تسنیم، حسن رکنی با اشاره به اینکه ایجاد دمای مناسب برای نگهداری گوشت لاشه از اقدامات معمول است که در کشتارگاه‌ها، مراکز بسته بندی، توزیع و عرضه رعایت می‌شود، افزود: دمای مناسب برای نگهداری گوشت قرمز یکی از توصیه‌های سازمان دامپزشکی برای رعایت نکات بهداشتی و سلامت گوشت است و از طرف دیگر برای اینکه هضم گوشت راحت‌تر و طعم آن نیز خوش خوراک باشد رعایت دستورالعمل پیش سرد و استفاده از سردخانه ضروری است.

وی در پاسخ به ادعای اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفند گفت: استفاده از سردخانه و رعایت دستورالعمل پیش سردخانه برای گوشت قرمز هزینه‌ای تحمیل نمی‌کند بنابراین افزایش قیمتی در کار نیست.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی افزود: اجرای دستورالعمل پیش سرد و نگهداری لاشه گوشت در سردخانه 24 ساعت قبل از عرضه به بازار، اتفاق تازه‌ای نیست و به هیچ‌وجه تاثیری در قیمت تمام شده ندارد.
رکنی گفت: رعایت دمای مناسب در نگهداری و توزیع گوشت قرمز یک الزام بهداشتی است که سازمان دامپزشکی همیشه بر آن تاکید دارد.